Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Μία ξεχωριστή βραδιά με γευστικές αναφορές στα Δωδεκάνησα από τον βραβευμένο σεφ της 'Μαραθιάς'.

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Το βραβευμένο 'Sense' του 'AthensWas Hotel' ετοιμάζει ένα ακόμη ξεχωριστό ταξίδι γεύσης για παλιούς και νέους φίλους, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος υποδέχεται στην κουζίνα του τον επίσης βραβευμένο Μιχάλη Μάρθα ('Μαραθιά'), στην αφετηρία μιας σειράς θεματικών γευστικών events που θα τρέξουν όλον τον Μάρτιο. 

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα 1

Για το πρώτο εξ αυτών, ο σεφ Μάρθας θα ανατρέξει στις γεύσεις της γενέτειράς του, Καλύμνου, και των Δωδεκανήσων. Με πολυετή εμπειρία σε διεθνώς αναγνωρισμένες κουζίνες εστιατορίων ('The Fat Duck', 'Daniel Berlin Krog'), ο Μιχάλης Μάρθας θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της γενιάς του, κάτι που άλλωστε μαρτυρά και η δουλειά του στη βραβευμένη με Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 'Μαραθιά' της Τήνου.

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα 2

To μενού του event θα είναι μια σύνθεση από εποχιακές πρώτες ύλες και υλικά που όπως λέει ο Καλύμνιος σεφ, θα πετούσε κανείς - μία παρόμοια προσέγγιση σαν αυτή που εφαρμόζει και στη 'Μαραθιά'. Πιάτα που στιγμάτισαν την πορεία του, όπως το 'παντζάρι' και η 'πυροκαμμένη σελινόριζα' θα σερβιριστούν με θέα Ακρόπολη, σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και παράδοση αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη συνεργασία του με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και την ομάδα του 'Sense'


Info

Τιμή: €80/ άτομο

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Sense

(ξεν. «AthensWas») Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.