Τα Food & Wine Pairings επιστρέφουν στο "Jenny’s Rooftop"

Το γοητευτικό εστιατόριο του Sofitel Athens Airport υποδέχεται τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα στο 3ο Wine Days του, για μια συναρπαστική βραδιά γνωριμίας με τον μακεδονικό αμπελώνα και τις εμβληματικές του ετικέτες την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Jenny's rooftop xmas

Γαστρονομικός φάρος στην άγονη ζώνη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, το "Jenny’s Rooftop" στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στρέφει τον προβολέα του στον ελληνικό αμπελώνα για τρίτη φορά, με τα Wine Days του αυτή τη φορά να υποδέχονται ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας: το Κτήμα Άλφα, που την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και με παρόντα τον οινολόγο και συνιδρυτή του, Άγγελο Ιατρίδη, θα ξεδιπλώσει στον σικάτο χώρο του εστιατορίου τη γεύση μερικών από τις πιο χαρακτηριστικές ποικιλίες των μακεδονικών αμπελοτοπίων, συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου μενού 6 σταδίων.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, ετικέτες όπως το Ασύρτικο "Αγία Κυριακή", το fume sauvignon blanc "Καλύβα" και το singe vineyard Ξινόμαυρο "Σκαντζόχοιρος" θα ταιριαστούν με πιάτα όπως το καπνιστό χέλι με αφρό από φάβα και παγωτό κρεμμύδι, το χριστόψαρο φρικασέ με πουρέ σελινόριζας και το αρνάκι με τραχανά και μανιτάρια, ενώ το γευστικό φινάλε θα έχει τη γεύση του λαοφιλέστατου επιδόρπιου οίνου "Ωμέγα", με το blend από Gewurztraminer και Μαλαγουζιά, να συνοδεύεται από μπαμπάδες με ρούμι.

jenny's rooftop wine days

Η βραδιά ξεκινά στις 8μμ και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Συμμετοχή 80 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.