Βραδιά γευσιγνωσίας στους 'Ψαράδες'

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, Γιάννης Λιάκου και Χρήστος Λάπας σαλπάρουν για ξεχωριστά πελάγη γεύσης στο ψαροφαγικό φαβορί των νοτίων.

Ψαράδες

Στη φωτεινή σάλα, όπου το θαλασσινό στοιχείο δίνει ηχηρό "παρών" σε περιβάλλον με ευχάριστη casual αύρα, "μπαρκάρουν" καθημερινά συνταγές με μοντέρνο ύφος φτιαγμένες με φρέσκες πρώτες ύλες. Οι 'Ψαράδες" όμως δεν επαναπαύονται σε αυτά και προσφέρουν τακτικά διαφορετικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους. 

Αυτό κάνουν και τώρα, καθώς την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, οι Γιάννης Λιάκου και Χρήστος Λάπας ετοιμάζουν μία ακόμη εμπειρία, με ένα μενού γευσιγνωσίας ειδικά διαμορφωμένο για την εν λόγω βραδιά. Πιάτα όπως σούπα με καϊκίσια κακκαβιά, ροφό καπνιστό, αλάτι και μοσχολέμονο, κυκλαδίτικη σαλάτα με ξινομυζήθρα σε κουκουβάγια, μπουγάτσα θαλασσινώνμε μετσοβόνε και γλυκιά κολοκύθα καθώς και φρικασέ θαλασσινών με τσιγαριστά χόρτα και αγριομάραθα θα μαγνητίσουν το γευστικό ενδιαφέρον. 

Τα πιάτα της βραδιάς θα συνοδεύσουν κρασιά του κτήματος Θεόπετρα και αποστάγματα Τσιλιλή.

Ψαράδες

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.