Στα κελάρια της 'Σπονδής'

'Σπονδή' και οίνος, σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων, όπου σπάνιες ετικέτες εμβληματικών οινοποιείων συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον Arnaud Bignon.

Το εστιατόριο Σπονδή

Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η 'Σπονδή' γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και ένα από τα πιο πολυβραβευμένα εστιατόρια της χώρας, τόσο από τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, όσο και από τον οδηγό Michelin.

Κάθε επισκέπτης εδώ, γνωρίζει με νόστιμο τρόπο τη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, μέσω των μενού του Arnaud Bignon και της ομάδας του.

Στα κελάρια της 'Σπονδής' 1

Αυτή τη φορά, το σποτ στον αριθμό 5 της οδού Πύρρωνος, στο Παγκράτι, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να γίνουν μέρος μίας ολόφρεσκης ιστορίας, στα "Κελάρια της Σπονδής". Η νέα συνέργεια ξεπερνά τα όρια του χρόνου και επιτρέπει στον καλεσμένο να βιώσει μία εμπειρία μυστικών συναντήσεων στο Κελάρι της 'Σπονδής'.

Εκεί, σπάνιες μέσα από το χρόνο ετικέτες συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον executive chef Arnaud Bignon, σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης με τα καλά κρυμμένα 'μυστικά' σημαντικών οινοποιείων της Ελλάδος, σε συνθέσεις που πηγαινοέρχονται ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τα πρώτα από τα "Κελάρια" που θα ανοίξουν:
  • 19 Ιανουαρίου    Κτήμα Γεροβασιλείου 
  • 9 Φεβρουαρίου  Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη 
  • 1η Μαρτίου         Κτήμα Αργυρού  

Στα κελάρια της 'Σπονδής' 2

* Θα ισχύσει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων ανά εκδήλωση. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.