Και επίσημα η Σταυριανή Ζερβακάκου στο "Oh! Dio" του Θησείου

Το νέο γευστικό spot της Φωτεινής Παντζιά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ταλαντούχα Μανιάτισσα σεφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «α».

Oh Dio Θησείο Σταυριανή Ζερβακάκου Φωτεινή Παντζιά Άγγελος Δαμουλιανός

Μοσχοβολιστές πίτες με ελληνικές καταβολές, πρώτες ύλες από επιλεγμένους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, εποχικότητα, οινοφιλία και signature ανατρεπτικοί συνδυασμοί έχουν ήδη αρχίσει να αποτελούν τη γευστική ραχοκοκκαλιά του "Oh! Dio” στην οδό Αδριανού, με τη Σταυριανή Ζερβακάκου να φέρνει τη μαγειρική της ευαισθησία στις κουζίνες του νέου καλοφαγικού spot του Θησείου, όπως ανακοινώνει το εστιατόριο της Φωτεινής Παντζιά ("By the Glass") και του Άγγελου Δαμουλιάνου (botilia.gr), επιβεβαιώνοντας το προ μηνός ρεπορτάζ του "α".

Oh Dio Θησείο

Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, με πρωινό και brunch βασισμένο σε αναπάντεχες σπεσιλιτέ, όπως οι τραβηχτές μανιάτικες πίτες (αλμυρή με λουκάνικο Μάνης και χόρτα ή γλυκιά με βραβευμένο θυμαρίσιο μέλι Κέας), η μέρα στο "Oh! Dio" θα συνεχίζεται με lunch και dinner βασισμένα σε κορφολογημένες πρώτες ύλες από έμπιστους παραγωγούς. Τα εκλεκτά προϊόντα θα αναδεικνύονται μέσα από ευφάνταστες δημιουργίες όπως οι θασιώτικοι γιουφκάδες με παστρουμά, το χριστόψαρο με όστρακα και πορτοκάλι, ή το ψωμί με βιολογική τσιπούρα, σύγλινο, καραμελωμένο κρεμμύδι και χόρτα εποχής.

Oh Dio Θησείο

Oh Dio Θησείο

Η εγγενής comfort γοητεία της ελληνικής παράδοσης θα ξεδιπλώνεται μέσα από πιάτα όπως τα πράσα λαδερά με πορτοκάλι, αχιβάδες, μπακαλιάρο και αρνίσια γλυκάδια, η σούπα φάβας Φενεού με καπνιστή ρέγκα, κύμινο και αποξηραμένο σύκο Κύμης, ή το χταπόδι με κυδώνια Ολύμπου στιφάδο, ενώ τα οινικά παντρέματα των πιάτων θα αναδεικνύουν την αγάπη του "Oh! Dio" για τον ελληνικό, αλλά και το διεθνή αμπελώνα.

Oh Dio Θησείο

Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι ο πεζόδρομος της Αδριανού δεν θα είναι το μόνο σημείο της Αθήνας όπου θα συναντούμε τις sui generis γεύσεις της ευρηματικής σεφ φέτος: η Σταυριανή Ζερβακάκου ετοιμάζει και δεύτερο, πολύ ενδιαφέρον project, σε υψηλού πρεστίζ σημείο των Νοτίων Προαστίων, (περισσότερα εν ευθέτω χρόνο), ενώ συνεχίζεται και η επιμέλεια της σεφ στις γεύσεις του "Σερσέ Λα Φαμ", στη σκιά της Μητρόπολης.

Περισσότερες πληροφορίες

Oh! Dio

Αδριανού 3, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.