Στο "The Zillers", η καλή μέρα από το brunch φαίνεται

Δεκατιανό υψηλών ταχυτήτων και ασυνήθιστων επιλογών με τη βραβευμένη υπογραφή του Παύλου Κυριάκη.

"The Zillers" Brunch Αθήνα

Το -βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin- ταλέντο του Παύλου Κυριάκη δε χρειάζεται πια ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς κάθε δημιουργία του χαρισματικού σεφ φροντίζει να μιλά από μόνη της και να αποτελεί πόλο έλξης για ένα από τα πιο feelgood μέρη του αθηναϊκού κέντρου.

Ο σεφ Κυριάκης δεν περιορίζει τη δημιουργική του βεντάλια στο dinner του "The Zillers" αλλά αντιθέτως φροντίζει να επιβεβαιώνει πως η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται, με μία εξόχως απολαυστική κάρτα για brunch. 

Στο εμπνευσμένο brunch του 'Zillers Roof Garden' η μαγειρική τέχνη έρχεται να συναντήσει κορυφαία υλικά, με αποτέλεσμα γεύσεις ζωντανές και ιδιαίτερες. Από κλασικές προτάσεις (με twists) σαν το αβοκάντο τοστ με προζυμιένο ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, τα αυγά Florentine με κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα scrambled eggs με μαύρη τρούφα και πεκορίνο μέχρι πιο πληθωρικές επιλογές σαν το burger μπακαλιάρου, το εξωτερικό διάφραγμα με τηγανητά αυγά, σάλτσα Hollandaise και άχυρο πατάτας ή το πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο κιμά, τσορίθο, ντομάτα και κρέμα γραβιέρας, το brunch του 'The Zillers' δεν υπόσχεται απλά κάτι για τον καθένα αλλά εμπειρίες γύρω από ένα τραπέζι.

Προφανώς, οι fans των γλυκών δε θα μείνουν παραπονεμένοι, με την κρεμ μπρουλέ με μαύρη τρούφα, τη σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού αλλά και το french toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα να κάνουν τη διαφορά.  

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.