Στο "Poseidon Athens Hotel" για brunch με θέα στον Σαρωνικό

'Poseidon Athens Hotel' Brunch Αθήνα

Για τα ηλιόλουστα, αλλά και τα συννεφιασμένα εκείνα Σαββατοκύριακα που θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια αίσθηση απόδρασης στην πόλη, ένα brunch στην Αθηναϊκή ριβιέρα κάνει τη διαφορά.

Με το προνομιακό location πάνω στην Αττική ακτογραμμή, στην Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, το πολυτελές και φιλόξενο "Poseidon Athens Hotel" έχει αγκαλιαστεί εξίσου από τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της Αθήνας χάρη στην υπέροχη θέα του, το ευχάριστο island chic στιλ του και την έμφαση στις παροχές και τη γαστρονομία όλες τις εποχές του  χρόνου.

Αν έχετε ταυτίσει το  "Poseidon Athens Hotel" κυρίως με τα ηλιοβασιλέματα στο rooftop του, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και το πολύ όμορφο μεσημεριανό πρόσωπό του καθώς η εξαιρετική θέα στον Σαρωνικό ανοίγει την ψυχή έτσι όπως ξετυλίγεται μπροστά μας από το ζεστό και ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείο. 

Μυρωδάτοι καφές και ροφήματα, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, σπιτική λεμονάδα και τονωτικά υγιεινά smoothies δίνουν το σύνθημα για το ιδανικό πέρασμα από το πρωί στο μεσημέρι που μόνο ένα λαχταριστό brunch ξέρει να προσφέρει.

Οι πιο δημοφιλείς αλμυρές γεύσεις του brunch είναι εδώ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λαχταριστά eggs benedict, scrambled αλλά και ομελέτες της επιλογής σας, club sandwich, burger κλασικό, κοτόπουλο αλλά και vegan και σπέσιαλ πίτσες με επιλογές και για τους χορτοφάγους. Φυσικά δεν λείπουν οι γλυκές εκπλήξεις με το μενού του brunch να περιλαμβάνει τα απαραίτητα pancakes σε μια άκρως comfort εκδοχή με πραλίνα και μπισκότο αλλά και τιραμισού και αποδομημένο προφιτερόλ!

Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τι τραβάει η ορεξή σας και να αφήσετε το βλέμμα να ταξιδέψει στην παραλιακή και ακόμη πιο μακριά…

Περισσότερες πληροφορίες

Poseidon Hotel Sky bar 360

(ξεν. «Poseidon») Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.