O "Ananias" επιστρέφει ανανεωμένος συνδυάζοντας κρεατοφαγία υψηλού επιπέδου με ένα νέο wine menu

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias © Λεωνίδας Τούμπανος

Μετά τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας του ο "Ananias" στο Μαρούσι επιστρέφει δριμύτερος και άκρως ανανεωμένος.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον maître του είδους, σεφ Ηλία Σκουλά, με βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie ή την αργεντίνικη parilla συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις και γεύματα, με γούστο και αγάπη για το καλό φαγητό.

Facebook, Instagram

Περισσότερες πληροφορίες

Ananias Rotisserie

Ηφαίστου 2, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.