To Nobu Food Festival επιστρέφει στην Αθήνα

Ο διάσημος σεφ έρχεται για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους Nobu lovers, στα αθηναϊκό του προσκυνητάρι, το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα, από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου

Nobu Matsuhisa Nobu Festival Athens 2023

Ο ηγέτης της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, Nobu Matsuhisa, επιστρέφει στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους λάτρεις τις fusion γευστικής του πανδαισίας, στο "Matsuhisa Athens". Ο γαστρονομικός megastar θα φέρει τη δημιουργική του βιρτουοζιτέ στην πιο όμορφη βεράντα της αθηναϊκής ριβιέρας από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου, για το Nobu Food Festival, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα, και τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Nobu Matsuhisa Athens 2023

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο διάσημος chef θα βρίσκεται στο "Matsuhisa Athens" για να υποδεχθεί τους επισκέπτες με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του, να ανακαλύψουμε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του και να εμπλουτίσουμε τη γνώση μας όχι μόνο γύρω από τη nikkei κουλτούρα που φέρνει στο πιάτο ο σπουδαίος maestro, αλλά και για το μέλλον μιας γαστρονομικής τάσης για τον οποία ο Nobu αποτελεί αδιαμφισβήτητο leader.

Επιπλέον, για όσους αναζητούν μια πραγματικά πολύτιμη ανάμνηση, τα υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων του Nobu θα είναι κάτι που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.