Upon: Ανατρεπτικά 6 hands dinners από τον Γρηγόρη Κίκη

Με τους Παύλο Κυριάκη (exec chef του The Zillers) και Μιχάλη Χατζηκαλημέρη (exec pastry chef του FS Astir Palace) να κάνουν ποδαρικό, τα events του Γρηγόρη Κίκη στο Upon φέρνουν μια νέα, πιο casual αύρα στα γαστρονομικά ραντεβού της πόλης.

Γρηγόρης Κίκης Upon Αλέξανδρος Αλεξανδρής

Μια σειρά από διαφορετικά six hand dinners ετοιμάζει ο Γρηγόρης Κίκης για το Upon, το νέο του στέκι στην πλατεία Νταβάρη του Παλαιού Φαλήρου, υποδεχόμενος ταλαντούχους συναδέλφους του σε μια ακολουθία από events που θα διατρέξει όλη την άνοιξη. Στα 6 hand dinners του, ο συνιοδικτήτης και σεφ του νέου all day bistro των νοτίων προαστίων θα ετοιμάζει πιάτα με δημιουργικό flair τα οποία, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες συναντήσεις, δεν θα σερβίρονται σε set menu, αλλά a la carte, δίνοντας στους fans του "Upon" τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπες γεύσεις στο δικό τους ρυθμό, με sharing λογική και casual διάθεση.

Στο νέο αυτό concept, ποδαρικό κάνουν ο Παύλος Κυριάκης, σεφ του πολυβραβευμένου "The Zillers", και ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, executive pastry chef του "Four Seasons Astir Palace", την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 8μμ.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, στο μενού με τον γενικό τίτλο "Παύλος, Μιχάλης, Γρηγόρης" θα βρούμε fun δημιουργικά πιάτα όπως το Bao με γαρίδα και ταραμά, σερβιρισμένο εν είδει αφράτου flatbread, ή comfort classics όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά (αμφότερα από τον Κίκη), αλλά και fusion δημιουργίες σαν το ταρτάρ μοσχαριού με αυγολέμονο κι αυγά ρέγγας, ή κοσμοπολίτικα classics όπως το lobster roll με μαγιονέζα japaleno (με υπογραφή Κυριάκη).

Για κλείσιμο, ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης θα ξεδιπλώσει δύο φινετσάτους συνδυασμούς, όπου σοκολάτα, ρούμι και σταφίδα από τη μία, και βανίλια, φουντούκι και προζύμι από την άλλη, θα αντιπαρατεθούν για το ρόλο του φινάλε, σε μια μονομαχία που, αν θέλετε τη συμβουλή μας, δεν χρειάζεται καν να γίνει: απλά πάρτε και τα δύο.

Upon 6 hands dinner

Περισσότερες πληροφορίες

Upon

Δημοκρατίας 33, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.