Πάρτι στην ψαραγορά στο "Hasapika Central Market"

Το εμπνευσμένο project στη Βαρβάκειο, που έσπασε τα στεγανά σερβίροντας εκλεκτή θαλασσινή ωμοφαγία, ετοιμάζει μεγάλο ψαροφαγικό τσιμπούσι λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα αλλά και ανήμερα.

Hasapika Βαρβάκειος Λεωνίδας Τούμπανος

Είθισται την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας χιλιάδες Αθηναίοι να επισκέπτονται την ψαραγορά για να αγοράσουν τα σαρακοστιανά τους για το τραπεζι της επόμενης ημέρας. Απο τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, στη Βαρβάκειο αγορά, τα ψώνια και η γιορτινή διάθεση κρατούν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Σε αυτό το ρυθμό θα κινηθεί και το "Hasapika central market" που θα στήσει τις ψησταριές του και θα μας παρουσιάσει το νέο του concept με μύδια γαρίδες και χταπόδια στα καρβουνα. Ο βραβευμένος Michele θα σερβίρει χειροποίητα ζυμαρικά με γαρίδες και μύδια ενώ ο Θεσσαλονικιός σεφ Δημήτρης Δαούτης θα ετοιμάσει σπεσιαλιτέ όπως σαγανάκι λεμονάτο, μύδοπίλαφο ταραμοσαλάτα, χταποδοκεφτέδες. Από το ψαροφαγικό τσιμπούσι δεν θα λείπει το sushi kiosk για τους λάτρεις της ωμοφαγίας ενώ όλα αυτά θα σερβίρονται σε τραπεζάκια που θα στηθούν κατά μήκος της αγοράς. Από το ολοήμερο πάρτι δεν θα λείπουν αποστάγματα όπως τσίπουρο και ούζο και πάντα μπορείτε να πάρετε πακέτο για το σπίτι ή τη βόλτα σας. Και αν δεν χορτάσετε, το ίδιο σκηνικό θα στηθεί και την Καθαρά Δευτέρα απο τις 12 το μεσημέρι ως το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Hasapika Central Market

Αριστογείτονος 1, Αθήνα (Βαρβάκειος)
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.