Ένα ταξίδι από το "Il Trovatore" στην Τοσκάνη

Ο Pino Saccheri καλωσορίζει στην κουζίνα του τους Θοδωρή Παπανικολάου και Δημήτρη Μακρυνιώτη για μία μοναδική βραδιά.

Il Trovatore Τοσκάνη

To "Il Trovatore", στο Παλαιό Φάληρο, έγινε αμέσως ένα μεγάλο ιταλιάνικο hit, ποντάροντας σε γνήσιες γεύσεις της μπότας. Έμπνευση για τη δημιουργία του στάθηκε η ζωή του Andrea Bocelli. Η βελούδινη φωνή του Ιταλού ερμηνευτή και το πάθος του για τη ζωή, στάθηκε αφορμή έμπνευσης για την οικογένεια Βουλγαράκη και αιτία δημιουργίας του επόμενου εστιατορίου του Ομίλου, με τον δικό τους "Τροβαδούρο" να υπηρετεί πιστά τη γαστρονομική κουλτούρα της γείτονος χώρας, περιλαμβάνοντας μάλιστα στην κάρτα της ετικέτες κρασιών από τον αμπελώνα της ίδιας της οικογένειας Bocelli.

Όμως στο "Il Trovatore" δεν περιορίζονται εκεί και δε σταματούν στιγμή να δημιουργούν προϋποθέσεις για να αναδείξουν τα δυνατά σημεία και το εύρος της συγκεκριμένης γευστικής φιλοσοφίας. 

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ο Pino Saccheri υποδέχεται στην κουζίνα του τον μαέστρο της ιταλικής κουζίνας Θοδωρή Παπανικολάου και τον εξαιρετικά ταλαντούχο pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη. Όλοι μαζί υπόσχονται ένα μοναδικό "Ταξίδι στην Τοσκάνη", που θα πλαισιωθεί από τα κρασιά του κτήματος Μέγα Σπήλαιο. 

Il Trovatore Ταξίδι στην Τοσκάνη

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Il Trovatore

Γοργοποτάμου 14 και Αχαιών, Παλαιό Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.