"Μικρές Κυκλάδες": Ακαταμάχητος γευστικός προορισμός

Υποδεχτείτε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, με την ατμόσφαιρα που της ταιριάζει παρέα με εκλεπτυσμένες γεύσεις και άψογο σέρβις.

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά © Λεωνίδας Τούμπανος

Στις"Μικρές Κυκλάδες", η fine dining εμπειρία συναντά τους πιο εκλεκτούς θησαυρούς της θάλασσας, που αποδίδονται μέσα από εμβληματικά πιάτα με gourmet αναφορές και ιδιαίτερες κοπές. Στα δύο festive menu των ρεβεγιόν, που θα τα απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής, πρωταγωνιστούν δημιουργικά πρώτα πιάτα, όπως φιλετάκι γλώσσας ποσέ με παντζάρι, μενταγιόν πεσκανδρίτσας με κουλί ντομάτας και μους σπαραγγιού, ταρτάρ καραβίδας με γκλάσο ιβίσκου και χτένι αροζέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από μανιτάρια. Ακολουθούν εντυπωσιακά κυρίως, όπως φιλέτο σφυρίδας με σπαράγγια, μανιτάρια και βελουτέ ψαριού με μαύρη τρούφα και φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα Visanto, φρούτα του δάσους και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, εκλεκτό κρασί και φυσικά ευφάνταστα επιδόρπια, για να κλείσετε όσο πιο γλυκά γίνεται τη βραδιά σας. Αυτές τις γιορτές ταξιδέψτε στην απόλαυση!

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές Κυκλάδες

Αγίου Τρύφωνος 15 και Ομήρου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.