"Alpha Pi Deli & Wine Resto Bar": Festive shopping & eating

Alpha Pi

Eίναι από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις μας το όμορφο "Alpha Pi Deli & Wine Resto Bar", που νοστιμίζει εδώ και λίγο καιρό το Πικέρμι ποικιλοτρόπως. Η μία πλευρά της προσωπικότητάς του είναι το κατάστημα delicatessen, όπου πλάι στο πολυβραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Alpha Pi βρίσκουμε ακόμα όλων των ειδών τα εκλεκτά καλούδια από κάθε μεριά της Ελλάδας, που θα απογειώσουν το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι ή θα αμπαλαριστούν σε υπέροχα δώρα για τους foodies φίλους μας. Ο διπλανός χώρος του εστιατορίου, πάλι, αποπνέει κομψή σπιτική ζεστασιά κι έχει επικεφαλής στην ανοιχτή του κουζίνα τον ταλαντούχο σεφ Γιώργο Χαλιμούρδα, ο οποίος αξιοποιεί δημιουργικά τα πρώτης τάξης deli του μαγαζιού και σχεδιάζει ειδικά μενού για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένεκα των ημερών, θα προνοήσουμε ασφαλώς για κράτηση και δεν θα παραλείψουμε να ρίξουμε μια ματιά στην πλούσια wine list που προσφέρει περί τις 200 ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό αμπελώνα σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές, και αρκετές από αυτές και σε ποτήρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Alpha Pi Deli & Wine Resto Bar

Λεωφ. Μαραθώνος 56, Πικέρμι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.