"Scorpina": Fine dining ψαροφαγία

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάστε εναλλακτικά, στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας, που σας περιμένει στον όμορφα στολισμένο χώρο του στην καρδιά του Νέου Ψυχικού.

Scorpina © Λεωνίδας Τούμπανος

Στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας και τις γιορτές πρωταγωνιστούν η υψηλή αισθητική με τον ιδιαίτερο φωτισμό, το πολυτελές μπαρ με την εντυπωσιακή σάλα και, φυσικά, το εκλεπτυσμένο μενού του. Η "Scorpina" σας καλωσορίζει σε ατελείωτους γιορτινούς μαραθώνιους απόλαυσης με άρωμα θάλασσας. Οι λάτρεις του είδους θα βρουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα, είτε σε κλασικές προτάσεις είτε σε fusion εκδοχές και ευφάνταστες παραλλαγές, όπως καρπάτσιο, ταρτάρ, τιραντίτο και σεβίτσε. Καλούδια από όλες τις ελληνικές θάλασσες σε κοπές και μαγειρέματα που προτιμάτε. Δειπνήστε όπως σας αξίζει, συνοδεύοντας με ένα καλό κρασί από τη μεγάλη και πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Ανοιχτά καθημερινές από 1 έως 11 μ.μ. και Κυριακή από 1 έως 7 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Scorpina

Γρ. Ξενοπούλου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.