"Tekila": Feliz Navidad στο δικό μας Μεξικό

Το αγαπημένο μεξικάνικο στέκι μας υποδέχεται για πολύχρωμες γιορτές στην καρδιά της πόλης.

tekila1

Ένα μικρό Μεξικό στην καρδιά της Αθήνας έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό το πολύ όμορφο εστιατόριο "Tekila", που φοράει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση για μια βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.

Το γενναιόδωρο ειδικό μενού του ρεβεγιόν (€ 75 κατ’άτομο) ξεκινά με κοκτέιλ καλωσορίσματος και ξεδιπλώνεται σε έξι στάδια που περιλαμβάνουν βελουτέ σούπα καλαμποκιού με τραγανό μπέικον και τσιπς tortilla, απολαυστικά μεξικάνικα ρολά chimichangas σε κρούστα πάνκο με chili con carne και pico de gallo ανανά καθώς και πλούσια χριστουγεννιάτικη σαλάτα με πρασινάδες, φύλλα μουστάρδας και μοσχαρίσια φιλετάκια σε κρούστα καλαμποκιού.

tekila2

tekila3

Κατόπιν στο τραπέζι θα καταφτάσει ένα μοναδικό ριζότο άγριων μανιταριών με λάδι μαύρης τρούφας και παρμεζάνα, όπως και το κυρίως πιάτο της βραδιάς που θα είναι μοσχαρίσια φιλετάκια Black Angus με πουρέ και πίκλα σελινόριζας σε καπνιστή σάλτσα από κρασί μαδέρα και τόνκα. Η γιορτινή αυτή πανδαισία θα κλείσει γλυκά με προφιτερόλ με τραγανά σουδάκια και γκανάς ζεστής σοκολάτας, ενώ τα decks θα αναλάβει από τις 10 μ.μ. και μετά ο DJ Chris Fild δίνοντας το σύνθημα για μια αυθεντική fiesta Mexicana που θα κρατήσει μέχρι αργά.

tekila4

tekila5

Εξίσου κεφάτα και γιορτινά, με υπέροχες μεξικάνικες γεύσεις, σούπερ κοκτέιλ και πολύ κέφι, θα κυλήσουν όλες αυτές οι ημέρες στο αγαπημένο στέκι του αθηναϊκού downtown που κάτι μας λέει ότι θα το τιμήσουμε ξανά και ξανά. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Tekila

Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.