"Musique Café and More": Από τη φάρμα της Νάξου στο γιορτινό τραπέζι του Παγκρατίου

O ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει πολύ ιδιαίτερα πιάτα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Musique Café and More © Λεωνίδας Τούμπανος

Μια γευστική πανδαισία προσφέρει τις ημέρες των γιορτών το αγαπημένο all-day στέκι στην καρδιά του Παγκρατίου. Έχοντας στη διάθεσή του πρώτης τάξης λαχανικά και κρεατικά από τη φάρμα του "Musique Café and More" στη Νάξο, ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πιάτα πολύ ιδιαίτερα, όπως η σούπα γλυκοκολοκύθας με κρέμα τζίντζερ και κρουτόν ή το χοιρινό φιλέτο που συνδυάζει ανατρεπτικά κρέμα γκοργκοντζόλα, πατάτες σοτέ και μαύρο σκόρδο. 

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινείται και το ειδικό μενού της Πρωτοχρονιάς που επιφυλάσσει, ανάμεσα σε άλλα, έναν πολύ δελεαστικό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο μαγειρεμένο μπρεζέ, με ριζότο αρωματισμένο με σαφράν και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ το εστιατόριο παραμένει κοντά μας και ανήμερα των γιορτών (25/12 και 1/1) με σπέσιαλ πιάτα όπως γαλοπούλα, γουρουνόπουλο και άλλα εδέσματα, στο πνεύμα των ημερών. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.