"Athens Capital Hotel-MGallery Collection": Χριστούγεννα με λάμψη και γεύση

Ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα, την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Mε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμό του να λειτουργεί σαν φάρος για τις πιο ξεχωριστές γιορτινές βραδιές μας, το "Athens Capital Hotel-MGallery Collection" μας προσκαλεί φέτος να γιορτάσουμε την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κοντά του. Το μενού του Réveillon de Noël προτείνει ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα και το crumble μελομακάρονου με κρέμα speculus και σορμπέ σοκολάτας, ενώ όσοι υποδεχτούν την Πρωτοχρονιά στο "MFlavours" ή στο "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" θα απολαύσουν αναπάντεχους συνδυασμούς, όπως τα ρα­­βιό­λι με γέμιση καβουριού, το μοσχαρίσιο φιλέτο Wagyu και τα ­καπνιστά παϊδάκια με πουρέ πατάτας με τρούφα.

Ειδικά kids μενού θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες, live μουσική και DJ sets θα δώσουν έξτρα ατμόσφαιρα στις βραδιές μας, ενώ την αλλαγή του χρόνου θα σημάνει το show πυροτεχνημάτων, προτού δώσει πάσα στη λάμψη της ντισκομπάλας για ένα festive disco party με θέα όλη την Αθήνα.

Τιμές ανά άτομο: "MFlavours" 24/12 € 190, 31/12 € 240, "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" 24/12 € 240, 31/12 € 290.

Περισσότερες πληροφορίες

MFlavours

Ξεν. «Athens Capital Hotel-MGallery», Ελ. Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Mappemonde

Ξεν. «Athens Capital Hotel - MGallery Collection», Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 4 και Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.