"To Καπλάνι": Εδώ που οι δημιουργικές γεύσεις συναντούν την κρητική φιλοξενία

Aυθεντικές κλασικές αλλά και πειραγμένες συνταγές από τη Μεγαλόνησο.

Καπλάνι

Στο γνώριμο και αγαπημένο "Καπλάνι", όνομα συνώνυμο της απόλαυσης και της καλής μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακές νοστιμιές της λεβεντογέννας γης, άριστη εξυπηρέτηση και χαμογελαστό προσωπικό, θα κάνεις τα πιο γευστικά Χριστούγεννα. Στον όμορφο χώρο του, με τη σύγχρονη αισθητική προσέγγιση στην παράδοση, απολαμβάνεις τη δημοφιλή κρητική φιλοξενία στα καλύτερά της, καθώς και αυθεντικές κλασικές αλλά και πειραγμένες συνταγές από τη Μεγαλόνησο.

Γιορτάστε μαζί του, με ένα εορταστικό μενού για καλοφαγάδες, με αγριογούρουνο ελευθέρας βοσκής στη γάστρα, μαριναρισμένο σε κρασί και συνοδεία μανιταριών και πουρέ γλυκοπατάτας. Σούπα από κολοκύθα και ψιλοκομμένο απάκι με σάλτσα από ξύγαλο και φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, σαλάτα του Βασιλιά, μια πανδαισία φρεσκάδας και γεύσης και, φυσικά, μια γλυκιά νότα που θα ολοκληρώσει το γεύμα σας, ο χειροποίητος κορμός κάστανο με μους σοκολάτας και παντεσπάνι από αλεύρι χαρουπιού, πασπαλισμένο με τρούφα σοκολάτας υγείας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Καπλάνι (Το)

Ευφρονίου 47, Καισαριανή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.