"Thea Terrace Bar & Restaurant": Τα πυροτεχνήματα... στο πιάτο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Φέτος, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας. Με μια συγκλονιστική θέα στο βράχο της Ακρόπολης, που λάμπει ακόμη περισσότερο χάρη στο πολυανεμενόμενο show των πυροτεχνημάτων, το "Thea Terrace Bar & Restaurant" στο "Central Athens Hotel" θέτει το τέλειο πανοραμικό κάδρο για ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν.

Σε αυτό το λαμπερό εορταστικό σκηνικό, επιφυλάσσει ένα δημιουργικό μενού αποτελούμενο από έξι πιάτα, μεταξύ των οποίων βελουτέ κολοκύθας με τζίντζερ, πορτοκάλι και κατσικίσιο τυρί, καθώς και το έξοχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι και πολύχρωμους ανθούς κουνουπιδιού σε μια αλλιώτικη σάλτσα από καπνιστό bourbon. Μοναδική γευστική ένταση προσφέρει το φρέσκο ζυμαρικό bauletti γεμιστό με οστρακόδερμα, ενώ μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών ολοκληρώνει το πολυτελές ρεβεγιόν.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.