Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που το "Hoocut" έκανε την εμφάνιση του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πιο αγαπημένο μας εθνικό έδεσμα που αγαπήθηκε κατευθείαν από τους Αθηναίους και δημιούργησε σχολή. Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται εδώ και λίγο καιρό τόσο στο νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη όσο και στο Περιστέρι, που παρουσιάζουν κι αυτά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα με τα ίδια υψηλά πρότυπα του flagship μαγαζιού. Ο όπως πάντα ευρύχωρος χώρος αναπτύσσεται γύρω από τη μαγική ανοικτή κουζίνα του "Hoocut" που επιτρέπει στην ομάδα του "Hoocut" να δημιουργήσει το προϊόν από την αρχή και να μας το προσφέρει στην ιδεώδη του εκδοχή.
Τα πάντα παρασκευάζονται τη στιγμή που τα ζητήσει ο πελάτης. Οι χειροποίητες πίτες (Hoocut Specials) φουρνίζονται επιτόπου και είναι ανάλαφρες, τραγανές αλλά και αφράτες, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται a la minute, το κρέας επεξεργάζεται, κόβεται και ψήνεται επιτόπου.
Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα. Η γνωστή εμμονή τους στην ποιότητα και το πάθος τους για την εξαιρετική πρώτη ύλη τους οδήγησε στη δημιουργία του Metameat, ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος που ελέγχεται ποιοτικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αλλά και προμηθεύει κατ’αποκλειστικότητα τα "Hoocut" με εξαιρετικό κρέας.
Οι δε προτάσεις τους είναι μία και μία και ανυπομονούμε να τις χαρούμε ξανά και ξανά κάνοντας τις γιορτινές μας βόλτες είτε στο κέντρο είτε στις δυναμικές πιάτσες της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου. Αγαπάμε ιδιαίτερα την τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, όπως και τις ανοιχτές πίτες που γεμίζουμε με ψητό χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο, όμως αυτή τη φορά θα τιμήσουμε και τις vegetarian επιλογές του καταλόγου, σαν την πρωτότυπη πίτα με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.