"Mailo's The Pasta Project": Τα ζυμαρικά πήραν τους… δρόμους

Μακαρονάδες με comfort νοστιμιά κλείνονται σε κυπελάκι και μεταμορφώνονται σε νέα συνήθεια "γρήγορου" αλλά σωστά μαγειρεμένου φαγητού. Το τέλειο δηλαδή street food για τις γιορτινές μας εξόδους.

Mailo's

Οι μακαρονάδες είναι από τα "παντός καιρού" πιάτα που έχουν αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, που τις προτιμά και στα γιορτινά τραπεζώματα ή τις εορταστικές εξόδους. Διόλου λοιπόν τυχαίο το ότι το brand "Mailo’s The Pasta Project", από το 2019 που δημιουργήθηκε, είναι διαθέσιμο πλέον σε 25 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο και μέσω Wolt με πολύ θερμή ανταπόκριση. Η μακαρονάδα αποκτά "street" διάσταση σε ένα εναλλακτικό και καινοτόμο concept που συνδυάζει την φρέσκια pasta με την street food κουλτούρα. 

Mailo's

Όλα τα καταστήματα είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, προβάλλοντας την εμβληματική φιγούρα του Mailo’s και ακολουθούν την φιλοσοφία "open-kitchen” ώστε να συνθέτουν μία ζεστή ατμόσφαιρα και αξέχαστη απολαυστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Maillos

Maillos

Σε πρώτο πλάνο στα καταστήματα φιγουράρει η μηχανή που φτιάχνει τα ολόφρεσκα ζυμαρικά ημέρας από βιολογικό ιταλικό σιμιγδάλι και νερό και οι μάγειροι που βρίσκονται υπ’ ατμόν ετοιμάζοντας τις παραγγελίες. Το μενού είναι απλό και περιεκτικό περιλαμβάνοντας 3 διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών, με campanelle, casarecce και ριγκατόνι που συνοδεύονται από 10 διαφορετικές φρέσκες signature σάλτσες. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένους Έλληνες και Ιταλούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και γεύση ενώ όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από την αρχή μέχρι το τέλος μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. 

Mailos Voula

Mailos Athens

Δοκιμάστε οπωσδήποτε την σάλτσα "σπανακοτυρόπιτα" της γιαγιάς Αναστασίας, με σπανάκι, πράσο, κρέμα φέτας και το "παστίτσιο" με μπεσαμέλ τυριών, με ζυμαρικά πασπαλισμένα με γαλέτα, που προσομοιώνει την γκρατιναρισμένη επιφάνεια της κλασικής σπεσιαλιτέ. Οι λάτρεις της τρούφας θα προτιμήσετε το "truffle mushrooms" με κρέμα από άγρια μανιτάρια, παρμεζάνα και ελάχιστο λάδι τρούφας ενώ ενδιαφέρον έχει και η ελαφρώς πικάντικη βερσιόν της aglio-olio με τσίλι. Επειδή και οι γιορτινές βόλτες τη θέλουν τη μακαρονάδα τους, θα τους επισκεφτείτε για να δοκιμάσετε μεταξύ άλλων και τη νέα, λαχταριστή χριστουγεννιάτικη συνταγή... Stay tuned!

Περισσότερες πληροφορίες

Mailo's The Pasta Project

Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Αιμιλίου Βεάκη 62, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

2ας Μαϊου 24, Νέα Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Ζαλοκώστα 2, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Πλατεία Ευτέρπης, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.