''Corks and Forks'': Κρασί και comfort γεύσεις στη wine pub του Πειραιά

Μια urban gastropub μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι με ξεχωριστές γεύσεις.

Corks and Forks

Πάνω στην Ακτή Θεμιστοκλέους, το "Corks & Forks" είναι σταθερή επιλογή στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις για κρασί παρέα με πλούσιες γεύσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το "Corks & Forks" δεν αυτοπροσδιορίζεται ως wine bar, αλλά ως wine pub, έτσι ώστε το φαγητό να έχει το ρόλο που πραγματικά του αντιστοιχεί. Οικείο και φιλικό, με εσωτερικό που αποπνέει τη ζεστασιά μιας gastropub του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, με το ξύλο, το τούβλο, τη μεγάλη μπάρα και τα κέρατα ελαφιών στον τοίχο, και με τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο που θα ικανοποιήσουν αυτούς που θέλουν να νιώθουν πιο κοντά στη θάλασσα.

Corks and Forks

Η κουζίνα κινείται σε comfort, αληθινές γεύσεις, με έμφαση στην πρώτη ύλη, και περιλαμβάνει από μπρουσκέτες, ζυμαρικά και ριζότι μέχρι burgers, σολομό Hawaiian style και χοιρινή πανσέτα. Η κάβα του αριθμεί γύρω στις 80 ετικέτες κρασιού, κυρίως από μικρότερα οινοποιεία, ενώ περιλαμβάνει και αρκετές επιλογές ήπιας οινοποίησης. Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, το φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό κρασί για εκείνη την ημέρα.  Κι αν θέλεις να νιώσεις ατμόσφαιρα wine pub στο σπίτι σου, το "Corks & Forks" θα φέρει στο χώρο σου μέσω υπηρεσίας delivery και τα πιάτα του και τα μπουκάλια του.

Περισσότερες πληροφορίες

Corks & Forks

Ακτή Θεμιστοκλέους & Πάργας 1, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.