''Blue Bamboo'': Από τα Πετράλωνα στην Μπανγκόκ

Αυθεντικές γεύσεις Ανατολής σε έναν εξωτικό χώρο.

Blue Bamboo

Σε έναν ανεπιτήδευτα στιλάτο χώρο στη μεζεδοαυτοκρατορία των Πετραλώνων, ο συναρπαστικός γαστρονομικός πλούτος της Ταϊλάνδης βρίσκει τη θέση που του αρμόζει χωρίς εξευρωπαϊσμούς και φιοριτούρες. Από το 2009, το "Blue Bamboo" έχει κατακτήσει, με το wok του, μια ξεκάθαρη ταυτότητα στα αυθεντικά κάρι, με τα αρώματα και τα καρυκεύματα της Ανατολής να προκαλούν γευστικά ταξίδια.

Blue bamboo

Οι πικάντικες σούπες tom συγκινούν με την αλχημική μείξη των υλικών τους, για να δώσουν τη σκυτάλη σε πιο δροσιστικά πιάτα, όπως η δημοφιλέστατη σαλάτα με αβοκάντο, γαρίδες, κόλιαντρο, λάιμ και χειροποίητο φύλλο κρούστας. Ιδανικός συνδυασμός comfort με αναζωογονητικά ντελικάτη παρουσία, ο ψητός σολομός με tamarind sauce και πιπεριές, ενώ δεν γίνεται να προσπεράσεις κάποια από τα πιο νόστιμα pad Thai της πόλης, σε εκδοχές με κοτόπουλο ή γαρίδες. Τα ανεξερεύνητα μονοπάτια της εξωτικής αυτής κουζίνας σιγοντάρουν τα προσεγμένα signature cocktails του καταλόγου και οι uptempo μουσικές επιλογές που δημιουργούν fun ατμόσφαιρα.    

Περισσότερες πληροφορίες

Blue Bamboo

Κυδαντιδών 24, Άνω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.