''Λαβράκι'': Ψαγμένες θαλασσινές γεύσεις στη Σαρωνίδα

Ένα από τα καλύτερα στέκια για τους λάτρεις των θαλασσινών ανανεώνει το μενού του με περισσότερα πίατα.

Λαβράκι

Συνυφασμένο με την ψαγμένη ψαροφαγία μετά τη βουτιά στις κοντινές παραλίες, το αγαπημένο στέκι της Σαρωνίδας δεν σταματά να πειραματίζεται και να εξελίσσεται με απόλυτη προσήλωση στην άψογη πρώτη ύλη. Στο χαλαρωτικά νησιώτικο "Λαβράκι", η σχάρα και το τηγάνι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ τα ασυναγώνιστα αλίπαστα ανοίγουν για τα καλά την όρεξη.

Λαβράκι

Από τους ψαρομεζέδες, ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας δικαιώσει, ωστόσο το δωρικό θράψαλο στη σχάρα με λαδολέμονο και αγριορίγανη διατηρεί όλους τους χυμούς του στο έπακρον. Η ενδιαφέρουσα κάρτα του περιλαμβάνει ακόμη πιο πειραγμένα ιωδιούχα στιγμιότυπα, όπως το σεβιτσε λαβρακι με χυμό εσπεριδοειδών, μυρωδικά και μάνγκο ή το λαχταριστό καρπάτσιο κόκκινου τόνου με καπνιστή σως, τριμμένη παρμεζάνα, baby ρόκα και ντοματίνια, αλλά και μια ποικιλία από τα ψάρια ημέρας που ψήνονται αριστοτεχνικά για να αναδείξουν την ντελικάτη γεύση τους.

Λαβράκι

Πρόσφατα, το μενού ανανεώθηκε περιλαμβάνοντας πλέον και επιλογές σε σούσι, για έξτρα εξωτισμό by the sea. Τέλος, δεν λείπει μια σύγχρονη ποικιλία εκλεκτών εδεσμάτων, που μπορείτε να γευτείτε σε συνδυασμό́ με μια δυνατή συλλογή από ούζα και τσίπουρα από τη Χίο και την Καλαμάτα μέχρι τον Τύρναβο και την Κομοτηνή. Εκτός αν έχετε διάθεση πειραματισμού, οπότε τι καλύτερο από ένα δροσιστικό κοκτέιλ, για να φτιάξετε ένα ακόμα πιο γευστικό καλοκαίρι;

Λαβρακι

Περισσότερες πληροφορίες

Λαβράκι

Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου 46o χιλ, Σαρωνίδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.