Τα nice n easy παίζουν "Lyra"

Το καινούργιο μέλος της gourmet & bio healthy οικογένειας είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο στην Πλάκα.

lyra

Λίγο καιρό μετά την έλευση του "Amorous" στην Κηφισιά, τα nice n easy μας παρουσιάζουν την νέα τους πρόταση που αυτήν τη φορά βρίσκεται κεντρικά, και πιο συγκεκριμένα στην Πλάκα. Το "Lyra" που άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες, εμπνέεται από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο, που συνδυάζει τα παραδοσιακά και τα πιο μοντέρνα στοιχεία τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στις γεύσεις του. Στα ορεκτικά φιγουράρουν για παράδειγμα λουκάνικο με κρέμα στραπατσάδας και φρέσκια ρίγανη ή χταπόδι σχάρας με πουρέ ρεβιθιού, λιαστή τομάτα και βολβούς, ενώ η συνέχεια φέρνει στο τραπέζι κοντοσούβλι κοτόπουλο με σκόρδο, πάπρικα και ψητές ντομάτες, σουβλάκια προβατίνας με σάλτσα chimichurri και άλλα. Όπως πάντα δεν λείπουν τα πιάτα για τους vegan και τους vegetarian της παρέας, ενώ η δράση ξεκινά από νωρίς και συνεχίζεται μέχρι πιο αργά με signature cocktails που ετοιμάζονται στη μπάρα του εστιατορίου και ζωντανή μουσική καθημερινά (20.00-23:00). 

Περισσότερες πληροφορίες

Lyra

Λυσίου 12, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.