"Zuzuto": μύρισε ramen στους Αμπελόκηπους

Η διάσημη ιαπωνική σούπα έχει την τιμητική της στο καινούργιο στέκι που «κρύβεται» κοντά στη Μιχαλακοπούλου.

zuzuto

Cozy και ανοιχτόκαρδο, το μικρό ιαπωνικό εστιατόριο "Zuzuto" με την ιδιαίτερη αγάπη για τα ramen σήκωσε αυλαία πριν λίγους μήνες κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Το δημιούργησαν η Mary Ann Dela Vega και ο Cariño Guinabn θέλοντας να φτιάξουν έναν χώρο αφιερωμένο στη διάσημη ιαπωνική σούπα, ύστερα από την δημοφιλία που συνάντησαν τα DIY Ramen Kits που είχαν λανσάρει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας. Οι ζωμοί όσο και τα noodles που μπαίνουν στα ramen είναι χειροποίητα και προτείνονται σε διάφορες εκδοχές, όπως το Hearty Miso με γλυκό καλαμπόκι και βούτυρο σκόρδου ή το καυτερό Devil Red με μανιτάρι kikurage και λάδι τσίλι. Από την ανοικτή κουζίνα καταφτάνουν ακόμα πολλά και διάφορα ορεκτικά, όπως γαρίδες tempura, gyozas και bao buns, υγιεινά bowls με ρύζι και μοσχάρι σε διάφορες παραλλαγές, καθώς και sushi που ακολουθεί ως επί το πλείστον μίνιμαλ φιλοσοφία. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zuzuto Ramen

Χαλκηδόνος 66, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.