"Lenten Delights" στο "Winter Garden"

Το κοσμοπολίτικο «Winter Garden City Lounge», υποδέχεται τη Σαρακοστή καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με παραδοσιακές νηστίσιμες προτάσεις.

Winter Garden City Lounge

Το υψηλό επίπεδο της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει το "Μεγάλη Βρεταννία" συμπληρώνεται με τις γλυκές προτάσεις μιας ταλαντούχας ομάδας ζαχαροπλαστών που ετοίμασε για τους επισκέπτες του κομψού lounge παραδοσιακές νηστίσιμες νοστιμιές με τη γλύκα της Σαρακοστής. Από τις 7 Μαρτίου λοιπόν, στις γλυκές προτάσεις του "παρών" θα δηλώνουν και αφράτοι λουκουμάδες σε συνδυασμό με το απογευματινό σας ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί. Για να πάρετε μια γεύση, οι λουκουμάδες θα φτιάχνονται σε μια βερσιόν με θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και κανέλα, αλλά και πιο λαχταριστές όπως αυτή με τη σάλτσα πικρής σοκολάτας, σορμπέ σοκολάτας και κόκκους κακάο. Από το γλυκό σαρακοστιανό πακέτο δεν θα λείπει ο χαλβάς από σιμιγδάλι ή ταχίνι αρωματισμένος με μαστίχα Χίου ή πιο απλά, με αμύγδαλα και σταφίδες. 

Καθημερινά από 7 Μαρτίου έως 22 Απριλίου, 16:00 – 22:00 

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.