Το φαγητό συναντά το κρασί στο "Hill Athens"

Μια σειρά από ειδικές food & wine pairing βραδιές ξεκινά το κομψό εστιατόριο του Θησείου.

hill

Αν και βρίσκεται σε μια από τις πλέον τουριστικές περαντζάδες της πόλης, το "Hill Athens" το έχουμε ξεχωρίσει τόσο για την πανοραμική του θέα στο αρχαίο κάλλος της Αθήνας όσο και για τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης και εκτελεί ο Γιώργος Νεστορίδης. Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα, χρέη Restaurant & Wine Director του εστιατορίου έχει αναλάβει ο έμπειρος Γιώργος Σπύρου, γεγονός που εμπνέει την ομάδα για μια σειρά από ξεχωριστές food & wine pairing βραδιές. Ειδικά λοιπόν για την περίσταση, δημιουργείται ένα menu degustation έξι σταδίων, καθένα εκ των οποίων σερβίρεται σε αρμονία με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Το επόμενο ραντεβού είναι για την Παρασκευή 4/3 και το ειδικό μενού της βραδιάς (€ 55 κατ’άτομο) θα ανοίξει το μοσχαρίσιο carpaccio με πίκλα κρεμμυδιού, μαγιονέζα τρούφας και παλαιωμένη γραβιέρα συνοδεία από το Βουδόματο του Γαβαλά, που αναβιώνει την ομώνυμη ξεχασμένη ποικιλία του σαντορινιού αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.