Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης για "Lazy Sunday Brunch" στο "Athénée"

Οι αρτίστικες γλυκιές δημιουργίες του βραβευμένου pastry chef και της ομάδας του ζαχαροπλαστείου «Ourse» στη Γλυφάδα, έρχονται στο κέντρο της Αθήνας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Athenee

Το καθιερωμένο κυριακάτικο brunch του Athénée, συνεχίζεται με τον μπουφέ του εμβληματικού χώρου του κέντρου να στολίζεται με δημιουργίες του καταξιωμένου Σπύρου Πεδιαδιτάκη. 

O 31 ετών Σπύρος Πεδιαδιτάκης, έχει μια αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή με στάσεις σε πολυβραβευμένα εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας. Τελευταίος του σταθμός, η διάστερη "Σπονδή", όπου είχε αναλάβει το πόστο του head pastry chef για πέντε χρόνια. Θεωρείται -και είναι- από τους πιο δημιουργικούς ζαχαροπλάστες της γενιάς του, και αντιπροσωπευτική δουλειά του αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε στο μοντέρνο ζαχαροπλαστείο "Ourse" στη Γλυφάδα. Πρόσφατα, εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Notebook - pastries for restaurants", μια εξαιρετική έκδοση, που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του για τα εστιατορικά επιδόρπια σε μια σειρά από ευφάνταστες συνταγές. 

Σπύρος Πεδιαδιτάκης

Ourse Σπύρος Πεδιαδιτάκης

Στο brunch menu θα συμπεριλάβει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά του, όπως το "Crunchy Apple" αλλά και κάποια που στο παρελθόν έγραφαν τον επίλογο σε μενού βραβευμένων εστιατορίων με τα οποία συνεργάστηκε. Θα υπάρχουν επίσης και επιλογές που κοσμούν τις προθήκες του "Ourse", ανάμεσα στις οποίες η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honore, το Paris-Aegina (την εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), σοκολάτες και σοκολατάκια.

Κάθε Κυριακή 12 μ.μ -5 μ.μ, 13/2-6/3

Περισσότερες πληροφορίες

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!