Καινούργιο και εντυπωσιακό "Warehouse" στην Πλάκα

Το «Warehouse Assemblage» είναι ένας μεγάλος πολυχώρος που συστεγάζει κάβα, delicatessen και κατάστημα coffee & pastry στην πλατεία της Μητρόπολης.

warehouseassemblage1

Το νέο μέλος της οινόφιλης οικογένειας των Warehouse διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς μας συστήνει ένα υβριδικό concept που ξεδιπλώνεται σε 540 τ.μ. στην πλατεία της Μητρόπολης. Το "Warehouse Assemblage" είναι λοιπόν στην πραγματικότητα ένας σύγχρονης αντίληψης πολυχώρος που κρύβει εντός του κάβα, delicatessen και κατάστημα coffee & pastry με premium φιλοσοφία. Για τους λάτρεις του κρασιού, η κάβα προσφέρει αρκετές εκατοντάδες ετικέτες από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα, διαθέτοντας μάλιστα high end dispensers που προσφέρουν την ευκαιρία για πλούσιες σε ερεθίσματα δοκιμές.

warehouseassemblage2

Περνώντας στο χώρο του καφέ και του γλυκού, με τον εξίσου εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό, οι επιλογές περιλαμβάνουν τους σπέσιαλ κόκκους της Wisecup, καθώς και τα πολύ ξεχωριστά γλυκά που επιμελείται ο ταλαντούχος pastry chef Αλέξανδρος Κόνιαρης σαν το εκμέκ με αρωματισμένο κανταΐφι και γκανάς γιαουρτιού, και η citrus tart με κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμόνι. Όσο για το γευστικό κομμάτι, ο σεφ και συνιδιοκτήτης των Warehouse Βασίλης Γεωγλερής προτείνει ενδιαφέρουσες μπρουσκέτες και δημιουργικά μικρά πιάτα για τη μέση όπως το μπαρμπούνι με πράσινη φάβα ενισχυμένη με miso, το καβούρι με kimchi, μαγιονέζα με wasabi και παγωτό μάνγκο-τζίντζερ, και ο μπακαλιάρος με πίκλες παντζαριού, μανταρίνι, μαύρο σκόρδο και πέρλες ponzu. Δεν λείπει μάλιστα κι ένας ακόμα κατάλογος για τα πρωινά του σαββατοκύριακου με ωραίες healthy ιδέες.  

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Assemblage

Πλατεία Μητροπόλεως 8, Κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.