Τι γυρεύει η "Φrídda" στην Άνω Κυψέλη;

Το καινούργιο ατμοσφαιρικό μπιστρό έχει αύρα από τα παλιά και αγάπη για τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας.

frida

Λίγο πριν τις γιορτές άνοιξε τις πόρτες του το "Φrídda Γκρίκ Μπιστρό" στην Άνω Κυψέλη. Το όνομα του εκφράζει από τη μία τον σεβασμό των τριών φίλων και συνεταίρων που το δημιούργησαν στο γυναικείο φύλο και από την άλλη την αγάπη τους για τα ελληνικά ποτά και τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας. Έτσι, η δράση ξεκινά καθημερινά από νωρίς το πρωί με ένα ελληνοπρεπές brunch που περιλαμβάνει από καγιανά με σουτζούκι, ξύγαλο Σητείας και βουτυράτες πατάτες μέχρι αυγόφετες με μελάτα τηγανιτά αυγά και βαρελίσια φέτα, ενώ για το υπόλοιπο της ημέρας σειρά έχουν πιάτα σαν το μαστέλο Χίου στη σχάρα με μαρμελάδα ντομάτας, τα λουκουμαδάκια τυριού με μετσοβόνε, τσάτνεϊ σταφίδας και κουκουνάρι, και το γιουβετσάκι γαρίδας με τσιπς κρεμμυδιού και κρέμα φέτας, που επιμελείται ο σεφ Χρήστος Μπαλταγιάννης. Την μπάρα στολίζουν επιλεγμένες ετικέτες ελληνικού αλκοόλ, κρασιών και αποσταγμάτων, πολλά από τα οποία συμμετέχουν στα signature cocktails του μαγαζιού που υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, όπως η "Σιωπή των Αμνών" που αποτελεί μια παραλλαγή του κλασικού Zombie και φτιάχνεται με παλαιωμένο τσίπουρο και λικέρ μπαχαρικών από την Πάτρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Φrídda Γκρικ Μπιστρό

Κρίσσης 50, Άνω Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.