Μια βραδιά για τέσσερα χέρια στο "Bocas Meze"

Ο Μίλτος Αρμένης υποδέχεται τον Μιχάλη Μάρθα στο πολύχρωμο tapas μεζεδοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

BocasMeze

Συνέχεια στις ενδιαφέρουσες βραδιές, όπου υποδέχεται εκλεκτούς συναδέλφους προκειμένου να μαγειρέψουν από κοινού, δίνει ο Μίλτος Αρμένης στο "Bocas Meze" της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις 15/12 είναι λοιπόν η σειρά του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Μάρθα να συνδημιουργήσει μαζί με τον επίσης βραβευμένο οικοδεσπότη ένα σπέσιαλ tapas menu, βασισμένο στη no waste φιλοσοφία που ελαχιστοποιεί τη διατροφική σπατάλη. Βρώσιμο κερί με ζυμωτό ψωμί, γαλάκτωμα φούσκας σπινιάλο με κριτσίνι ελιάς και μαύρο λεμόνι, γκιόζα γεμισμένη με μοσχαρίσιο στιφάδο αλλά και μιλφέιγ παντζαριού με κρέμα καμμένου βουτύρου είναι ορισμένα μόνο από τα συνολικά εννέα αλλιώτικα και δημιουργικά tapas που απαρτίζουν το μενού, συνοδεία της μπίρας Estrella και του Otto Athens Vermouth. Όπως πάντα, το σερβίρισμα θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. 

Περισσότερες πληροφορίες

Bocas Meze

Προύσσης 13, Ν. Φιλαδέλφεια,
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.