To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το ατμοσφαιρικό gastro bar του Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation.

To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το «Huaca» με την μεγάλη αγάπη για τις Nikkei γεύσεις στο Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation, που θα σερβιριστεί στις 8/11. Το «παρών» στην ανοικτή κουζίνα θα δώσει ειδικά για την περίσταση ο ταλαντούχος executive chef του ατμοσφαιρικού gastro bar Δημήτρης Κότσαλης, ο οποίος θα ετοιμάσει μαζί με τον Σωτήρη Κόρακα που κρατά τα ηνία της κουζίνας, μια σειρά από ενδιαφέρουσες ιαπωνο-περουβιανές σπεσιαλιτέ.

To «Huaca» έχει γενέθλια - εικόνα 1

Η αρχή γίνεται με μια σαλάτα κινόα με τατάκι τόνου και εσπεριδοειδή, η «ωμή» συνέχεια επιφυλλάσει tiradito από μαγιάτικο με αχινό και σεβίτσε τσιπούρας με γυαλιστερές, ενώ την κορύφωση του μενού θα φέρουν η καραμελωμένη μελιτζάνα Nasu Miso με ντρέσινγκ από ταχίνι και το χιλιανό λαβράκι με πουρέ λευκού καρότου. Τις γεύσεις θα συνοδεύσει το καινούργιο κρασί του οινοποιείου Μπουτάρη «Λευκό Γράμμα», δεν θα λείψουν ωστόσο τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του μαγαζιού. Το ειδικό αυτό εορταστικό μενού κοστίζει € 60 κατ’άτομο, και θα σερβιριστεί σε δύο slots (6.30 και 9.30 μ.μ.) κατόπιν της απαραίτητης κράτησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Huaca

Τιμολέοντος 1, Μετς
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.