All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι ένα all day bar restau with a twist, μιας και το νέο μενού του φαγητού έχει στηθεί για να πλαισιώσει την μοναδική του κάβα. Η κουζίνα χαρακτηρίζεται μεν εστιατορική, ωστόσο είναι προσιτή και οικεία.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 1

Τα πιάτα έχουν επιλεγεί και παρουσιάζονται με βάση το wine pairing που επιμελείται η ομάδα των sommeliers Φανή Κολάκη και Δημήτρη Γρουμπό. Πολλά από τα πιάτα ταιριάζουν σε μια vegan ή vegetarian διατροφή ενώ συνδυάζονται με ετικέτες βιολογικής παραγωγής.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 2

Η λίστα κρασιού μετρά 100 και πλέον ετικέτες, με 45 από αυτές σε ποτήρι, από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, όπου ανάμεσά τους θα βρείτε επιλογές φυσικών, βιολογικών και «Οrange» κρασιών από μικρά Ελληνικά Οινοποιεία. Παράλληλα προσφέρεται ξεχωριστή λίστα με ιδιαίτερες ετικέτες περιορισμένης εμφιάλωσης.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 3

Η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη και διακριτική προσέγγιση της φιλοξενίας δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 4

Άλλωστε είναι ένα home bar που μετράει πολλούς φανατικούς ενοίκους τόσο για τα εξαιρετικά blends καφέ, τα πρωινά γεύματα όσο και για τη λίστα των cocktails που επιμελείται η ομάδα του bar.

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.