Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια. Το τοπίο έτσι όπως ξεδιπλώνεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ Γλυφάδας είναι από τα ομορφότερα που μπορεί να απολαύσει κάποιος, δημιουργώντας τις συνθήκες μιας πραγματικής δροσερής εξοχής που κρατά μακριά τη ζέστη του καλοκαιριού και δίνει σε κάθε στιγμή της ημέρας τη γεύση που της αξίζει.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial» - εικόνα 1

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος ενορχηστρώνει μαζί με τον Άγγελο Καραμούζη ένα δελεαστικό γευστικό ρεπερτόριο με μοντέρνο ελληνικό χρώμα και βάση του τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Ήδη από νωρίς το πρωί, δίπλα στον πρώτο καφέ της ημέρας βάζουμε λ.χ. μια καραμελωμένη πίτα ανθότυρου με μέλι και ταχίνι και άλλες θαυμάσιες προτάσεις από το brunch menu, ενώ από το μεσημέρι και μετά μας περιμένουν πιάτα πολύ ξεχωριστά, όπως ο σπιτικός κόκορας από τους Μολάους με κρητικές μακαρούνες, βλίτα και ξύγαλο ή το φρέσκο λαβράκι σχάρας με τα αγαπημένα χόρτα του σεφ και πουρέ παντζαριού.

Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ, τα οποία χαιρόμαστε καθημερινά μέχρι τις 12 το βράδυ και μέχρι λίγο πιο αργά τις Πέμπτες, όταν στον κήπο υπάρχει συνοδεία live acts με γνωστούς καλεσμένους.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
07/05/2024

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.