Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς στο επίκεντρο αυτού του «Τριγώνου», που βρίσκεται στην περιοχή από το 1991, τοποθετείται πάντα το κρέας στα καλύτερά του, τόσο αναφορικά με την ποιότητα, καθώς προμηθεύονται ελληνικά κρέατα από τη Μυτιλήνη και τη Θράκη, όσο και αναφορικά με τη διαχείριση, διότι το ψήσιμο εδώ γίνεται με μαστοριά και οι μερίδες ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ δικαιώνουν τη μακρόχρονη φήμη της ταβέρνας.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο» - εικόνα 1

Τα τραπέζια στη μεγάλη, παραδοσιακή σάλα, στη δροσερή αυλή δίπλα στην πλατεία και αυτά κάτω από τα πεύκα είναι πλέον αυστηρά προσαρμοσμένα στα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προσφέροντας ένα περιβάλλον άνετο και ασφαλές, ώστε να ξεκινήσει η κρεατοκατάνυξη δίχως έννοιες. Όσο τα κάρβουνα, οι σούβλες και οι σχάρες παίρνουν φωτιά, ξεκινάμε με τα κλασικά ορεκτικά (τζατζίκι, πιπεριές, τυροκαυτερή, άψογα τηγανισμένες πατάτες αλλά και κολοκυθάκια), που μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του μενού, το κρέας, το οποίο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Τα τραπέζια γεμίζουν με λαχταριστό συκώτι και λουκάνικο, μαεστρικά φτιαγμένο κοκορέτσι με ξεροψημένο εντεράκι, ωραία ψημένα παϊδάκια με το απαραίτητο τραγανό λιπάκι και, φυσικά, με ζουμερό, ζυμωμένο με ντομάτα XL μπιφτέκι με χοντρόκοκκη υφή και άπαιχτη σταβλίσια μπριζόλα για τους δυνατούς του είδους.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρίγωνο

Αθηνών 36, Καλύβια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.