Στο «Ψαροχώρι» μύρισε καλοκαίρι

Κι έφερε στους Αμπελοκήπους νέες γεύσεις που μοσχοβολούν θάλασσα.

Στο «Ψαροχώρι» μύρισε καλοκαίρι

Το επιλέγουμε σταθερά εκείνες τις φορές που αναζητούμε θαλασσινές γεύσεις στην ενδοχώρα των Αμπελοκήπων το όμορφο εστιατόριο «Ψαροχώρι». Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα βγαίνει και στην βεράντα του που εποπτεύει την οδό Τσόχα, σερβίροντας πλάι στα κλασικά του μια ωραία σειρά από νέα πιάτα όπως η σαλάτα με ντοματίνια, πέστο και ανθότυρο αλλά και μια διαφορετική εκδοχή της Αθηναϊκής με φύκια wakame. Ασφαλώς δεν λείπουν και νέες προτάσεις για όσους αγαπούν τα ωμά, σαν το ταρτάρ τόνου, το σεβίτσε τσιπούρας και το ελαφρύ καρπάτσιο από λαβράκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαροχώρι

Τσόχα 21, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.