Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά στο όμορφο roof garden.

Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά μας υποδέχεται το «Monk» στο όμορφο roof garden του που θυμίζει νησί. Η δράση ξεκινά από τη μία το μεσημέρι, με νέες προτάσεις από τον σεφ Παναγιώτη Βασιλάτο που περιλαμβάνουν δροσερές σαλάτες, και ορεκτικά όπως η γκασπάτσιο με μαριναρισμένες γαρίδες και καπνιστό τουρσί μελιτζάνας ή το κοτόπουλο με κρούστα από πάνκο και πικάντικη σάλτσα μουστάρδας, πίτσες και ζυμαρικά αλλά και κρεατικά σαν την ταλιάτα με σος τσιμιτσούρι.

Η νέα λίστα από κοκτέιλ που δημιούργησε η Πέτρα Μαραγκού δίνει έμφαση στα μυρωδικά της εποχής και τις κλασικές συνταγές τις οποίες παρουσιάζει με ένα twist, χωρίς να λείπουν τα signature όπως το Botanical με βάση το κρασί. Το μαγαζί έχει άλλωστε παραδοσιακά ιδιαίτερη αγάπη για το κρασί, η οποία εκφράζεται με μια πλούσια wine list που έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος και περιλαμβάνει 160 διαφορετικές ετικέτες από διάφορες χώρες του κόσμου, όλες εκ των οποίων σερβίρονται με το ποτήρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.