«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό.

«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που φέρει το όνομά του και άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό. Ο συνδημιουργός δημοφιλών στεκιών σαν το γειτονικό «Papillon» και το «40Forty» στον Αστέρα παρουσιάζει μια premium εκδοχή του αγαπημένου εδέσματος σε takeaway περιβάλλον, ποντάροντας σε ένα εκλεκτό ζυμάρι που φτιάχνεται με αλεύρι αλεσμένο σε πετρόμυλο. Ζυμώνεται με προζύμι αντί για μαγιά, ξεκουράζεται όσο χρειάζεται για να γίνει πιο ελαφρύ και εύπεπτο, και κατόπιν γαρνίρεται με ποιοτικά toppings σε περίπου τριάντα γευστικά σενάρια: από τη San Daniele & Rucola με σάλτσα ντομάτας S.Marzano, μοτσαρέλα, προσούτο San Daniele, ρόκα, παρμεζάνα και τοματίνια μέχρι τη Mattogiani με μοτσαρέλα, τυρί burrata, λούζα και βολάκι Τήνου. Κάτω από το μότο «In pizza we crust», υπάρχουν ακόμα σαλάτες και κάποιες προτάσεις σε ζυμαρικά, που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στους ροζ καναπέδες του μαγαζιού που θυμίζουν κουπέ τρένου.

Περισσότερες πληροφορίες

Etien Pizza Bar

25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.