Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada» (13/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 1

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά με τον εύγλωττο τίτλο «Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής». Περισσότερα εδώ

Σπέσιαλ τυλιχτά στο «Roll & Roll» (13 & 15/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 2

Παρουσίασε από την πρώτη στιγμή μια ποιοτική προσέγγιση στο θέμα σουβλάκι το όμορφο streetfood στέκι της Κολοκοτρώνη, που εδώ και λίγο καιρό σερβίρει επιπλέον κάποια ιδιαίτερα τυλιχτά με την υπογραφή του Χρήστου Μπάρκα. Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef θα είναι μάλιστα παρών την Πέμπτη 13/2 19:00-21:00 και το Σάββατο 15/2 15:00-17:00, τυλίγοντας steak roll με Rib Eye και σος ροκφόρ, fish roll με κροκέτα βακαλάου και σος ταρτάρ καθώς και egg roll με ομελέτα και γαλοτύρι.

Το «Caravin» μας πάει Αργεντινή (16/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 3

Συνέχεια στα οινικά του ταξίδια δίνει το ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 16/02, στις 2μ.μ. , η πυξίδα θα είναι στραμμένη στην Αργεντινή, για μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, φαγητό και εικόνες από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Γη του Πυρός. Στο κόστος των € 25/άτομο περιλαμβάνεται ένα πλατό με αργεντίνικα tapas καθώς κι ένα ποτήρι κρασί.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στο «Athénée» (18/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 4

Ο επόμενος καλεσμένος chef τωv “Gastronomy Tuesdays” που διοργανώνει μια φορά το μήνα το εμβληματικό στέκι της Βουκουρεστίου είναι ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Κιόρογλου που διαπρέπει σε καλά εστιατόρια της Κυανής Ακτής. Στο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί, μας περιμένουν πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ του σεφ σαν το βιτέλο «ταραμάτο», το τραγανό λαβράκι με σάλτσα από σπανακόρυζο καθώς και μοσχάρι, με υφές αγκινάρας Ιερουσαλήμ και βούτυρο Café de Paris (€ 65/άτομο ή € 85 με wine pairing).

Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο» (19/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 5

Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς. Περισσότερα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.