Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου.

Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου. Την αυλαία σηκώνει στις 13/2 ένα wine event με επίτιμο προσκεκλημένο το οινοποιείο “Αμπελώνες Βατίστα” από τη Λακωνία. Η Μαρία Βατίστα θα παρουσιάσει τρεις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος (το λευκό «Ορίζων», το «Βατίστα ροζέ» και το ερυθρό «50-50»), προσφέροντας μάλιστα ειδικά για τη βραδιά το δεύτερο ποτήρι ή τη δεύτερη φιάλη δωρεάν σε όσους επιλέξουν να τις δοκιμάσουν.
Την Πέμπτη 27/2 σειρά έχει ένα σπέσιαλ wine dinner με τα κρασιά του οινοποιείου “Αμπελώνες Ζαχαριάς” από τη Νεμέα. Ο sommelier του «Monk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο chef Παναγιώτης Βασιλάτος θα παντρέψουν ειδικά για τη βραδιά γεύσεις και οίνο σε ένα ειδικό μενού 6 σταδίων (€ 33 / άτομο), προτείνοντας για παράδειγμα το “Αγιωργήτικο Ροζέ Βιολογικό” σε συνδυασμό με ένα ραβιόλι με καβούρι ή το ερυθρό “Συναστρία” παρέα με μια τάρτα τυριού με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Σημειώστε τέλος, το σεμινάριο “Εισαγωγή στο Μαγικό Κόσμο του Κρασιού” που έρχεται από τις 23/2, χωρισμένο σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους με εισηγητή τον Βασίλη Παπαδόπουλο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις οινικές γνώσεις τους (κόστος σεμιναρίου € 180 / άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.