Οι Αμπελόκηποι σε ρυθμούς «Sakura»

Ύστερα από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, το sushi resto έπιασε μόλις έδρα στην πιάτσα της Πανόρμου.

Οι Αμπελόκηποι σε ρυθμούς «Sakura»

Ύστερα από τη Μύκονο όπου περνούσε τα καλοκαίρια του στον κήπο του «Uno con Carne» και τη Σαντορίνη, το sushi resto του Γιάννη Κοντοτάσιου έπιασε μόλις έδρα στην πιάτσα της Πανόρμου. Ο σεφ και δημιουργός του sushi academy προτείνει και εδώ ένα μενού βασισμένο στα πρότυπα της λιτής sushi φιλοσοφίας edomae που άνθησε στο Τόκιο, χωρίς να λείπουν και special rolls σαν το Rainbow με σολομό, γαρίδα, τόνο, αβοκάντο και αγγούρι ή το Red Dragon με χέλι, αβοκάντο και τομπίκο.

Οι Αμπελόκηποι σε ρυθμούς «Sakura» - εικόνα 1

Ένα σεβαστό κομμάτι του καταλόγου είναι αφιερωμένο στα εκλεκτά κρεατικά από την Αργεντινή, ενώ στα ποτά θα βρείτε τρεις ετικέτες σάκε, γιαπωνέζικες μπίρες και ουίσκι αλλά και ελληνικά κρασιά. Αν επιθυμείτε απευθείας επαφή με τα τεκταινόμενα στην ανοικτή κουζίνα μπορείτε να καθίσετε στα ψηλά σκαμπό, αλλιώς στα τραπέζια της σάλας του παλιού κτιρίου του 1927 που δένει τα jap στοιχεία με τις πινελιές πολυτέλειας.

Περισσότερες πληροφορίες

Sakura Sushi

Δουκίσσης Πλακεντίας 73, Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.