Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Η νέα σεζόν έφερε ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες.

Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Πάνε περίπου 25 χρόνια που το «La Strega» ξεκίνησε την πορεία του από το Φάληρο, η οποία γράφεται πλέον στα μαγαζιά της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης. Η νέα σεζόν έφερε μάλιστα ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες, που ανοίγονται από την πίτσα και την pasta προς τα μπέργκερ και τα tex mex classics κάνοντας όμως χώρο και για τα εκλεκτά κρεατικά.

Έτσι, μπορείτε να τσιμπολογήσετε ελεύθερα γεύσεις του κόσμου, κάνοντας για παράδειγμα την αρχή με crispy μανιτάρια porto bello που συνοδεύονται με ζεστή σος κρέμας τυριού με λευκή τρούφα όπως και τα χειροποίητα nachos με πολλά και διαφορετικά toppings. Η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει μια πίτσα Milano με καλή μοτσαρέλα, καπνιστές νότες από τυρί scamorza, λεπτές φέτες σαλάμι και φρέσκια ρόκα ή μια pasta Guanciale al Pepe για όσους αγαπούν την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα, ενώ στην ενότητα των κρεατικών αξίζει να ποντάρετε σε ένα rib eye steak από Black Angus ή μια ταλιάτα που γαρνίρεται με σος τσιμιτσούρι και ζυμαρικά νιοκέτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Strega (La)

Χρ. Σμύρνης 8, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.