«Dirty Μάνη»: σουβλάκι αλλιώς στο Κουκάκι

Όπως ίσως μαντεύετε από το όνομά του, πρόκειται για το street αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου «ΜάνηΜάνη» που θυμίζει κομψό food truck και θα βρείτε μόνιμα σταθμευμένο στο Κουκάκι.

«Dirty Μάνη»: σουβλάκι αλλιώς στο Κουκάκι

Όπως ίσως μαντεύετε από το όνομά του, πρόκειται για το street αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου «ΜάνηΜάνη» που θυμίζει κομψό food truck και θα βρείτε μόνιμα σταθμευμένο στο Κουκάκι. Ο Αλέξανδρος Φουρούλης αντιμετωπίζει το πολύπαθο θέμα σουβλάκι με ποιοτική διάθεση, φέρνοντας όλα τα κρεατικά από μια μικρή φάρμα στην αγαπημένη του Μάνη, όπως άλλωστε και το λάδι και τις πατάτες που τηγανίζονται επί τόπου.

Στον κατάλογο θα βρείτε διάφορες ιδέες για σουβλάκι τυλιχτό ή μη, όπως το κλασικό καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο μαριναρισμένο σε χειροποίητη μαγιονέζα, πίτες με κοτόπουλο καλαμάκι, χοιρινό καλαμάκι ή γύρο χοιρινό, πίτες pocket (ήτοι σκεπαστές) με ανατρεπτικές γεμίσεις όπως εκείνη με σύγκλινο σχάρας, πουρέ σύκου, λιαστή τομάτα, αρωματικό τυρί βοτάνων, καπνιστή μελιτζάνα και ρόκα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η τραβηχτή, η signature πίτα της Μάνης με χοιρινό καλαμάκι, κεφαλοτύρι και αφρίνα Ταινάρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Dirty Μάνη

Δημητρακοπούλου 5, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.