Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την Αθήνα να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο, ακριβώς εκεί όπου συναντιούνται οι πιάτσες Συντάγματος, Βουκουρεστίου και Κολωνακίου, με τις μεγάλες τζαμαρίες του ανοιχτές για al fresco παρεΐστικες συνάξεις, με γεύσεις πειραγμένης ελληνικής παράδοσης στο πιάτο.

Καλωσορίζοντας στην κουζίνα της φρέσκα λαχανικά και φρούτα από το μποστάνι της Κρήτης, η ομάδα του «Κιουζίν» κρατά τα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα σταθερά σε πρώτο πλάνο, ενώ στο μενού της πρωταγωνιστούν πάντα οι εποχικές επιλογές, με δημιουργίες στηριγμένες στη διάθεσή της για ανανεωτικά παιχνίδια με την παράδοση.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο - εικόνα 1

Σε απόλυτη αρμονία με τη νεο-ρετρό αισθητική της διακόσμησής του, με ταπετσαρίες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες κι ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι, το «Κιουζίν» ξεδιπλώνει οικείες προτάσεις πλουτισμένες με τη σπιρτάδα του αναπάντεχου. Την γκάμα των επιλογών του σταθερού μενού συμπληρώνει πλέον μια μεγάλη επιλογή από δροσερά παγωτά και φρουτένια καλοκαιρινά γλυκά, με vegan, gluten free και low calorie αποτύπωμα – καθότι έχουμε να εμφανιστούμε και στην παραλία!

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.