«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει.

«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει. Με το ξεχωριστό σκηνικό του Λόφου Λυκαβηττού και το πιο συγκλονιστικό πανόραμα της πόλης να απλώνεται μπροστά μας, τα καλοστρωμένα τραπέζια, το έμπειρο σέρβις και την αύρα ενός διαχρονικά καλού εστιατορίου, η όλη εμπειρία εδώ θέτει τον πήχη ψηλά.

Φρέσκα βότανα κι εποχικά μυρωδικά αρωματίζουν τα πιάτα που υπογράφει ο executive chef Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναδεικνύει με φαντασία, γνώση και τεχνική τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Οικείες γεύσεις και μνήμες συναντούν τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις διεθνείς επιρροές, σε ένα μενού που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Για μεσημεριανές αποδράσεις όταν θέλουμε να αισθανθούμε σαν να κάνουμε διακοπές στο κέντρο της πόλης, για συναντήσεις με φίλους που επισκέπτονται την Αθήνα ή για ρομαντικό δείπνο, με τον αττικό ουρανό να αλλάζει χρώματα καθώς το δειλινό δίνει τη θέση του στα φώτα του αστικού ορίζοντα, όποια κι αν είναι η διάθεσή μας, αυτό το εστιατόριο-προορισμός μάς αφήνει πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.