Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου. Το μενού που μόλις λανσαρίστηκε και σερβίρεται καθημερινά μέχρι τη 1 το μεσημέρι, δεν θα μπορούσε παρά να έχει βέρο ιταλικό χρώμα, οπότε αναμείνατε λ.χ. αυγά ψημένα στον ξυλόφουρνο με αυθεντική σάλτσα Napoletana, πεκορίνο, πιπεριές, κολοκύθι, κόλιανδρο και chili όπως και scrambled eggs με salsiccia, φρέσκια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, τοματίνια και vinaigrette βαλσάμικου.

Για όσους προτιμούν τις γλυκές γεύσεις δεν λείπουν τα σπιτικά pancakes είτε με φρούτα και σάλτσα καραμέλας είτε με πραλίνα φουντουκιού, φράουλες, μπισκότο βουτύρου και oreo, ενώ μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους πεινούν αρκετά αποτελεί το πληθωρικό ανοιχτό panini με ομελέτα, σάλτσα pesto, proscuitto cotto, τυρί taleggio, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητά τοματίνια. Αν βέβαια ξεχαστείτε κομμάτι παραπάνω, στο παιχνίδι μπαίνει η αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα- σήμα κατατεθέν του «Napolitvo», και με τη βούλα μάλιστα του Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Napolitivo

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.