Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό

Το «White Spoon» απέκτησε μόλις αδερφάκι που παρλάρει ιταλικά.

Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό

Ο χτιστός φούρνος που δεσπόζει στο μέσον περίπου του στιλάτου «Aperio Cucina & Vino» που μόλις άνοιξε στο Χολαργό, σε προϊδεάζει για την ιταλική γευστική πλεύση, το ντεκόρ πάλι ποντάρει ιδιαίτερα στο συνδυασμό του φυσικού ξύλου με τα πετρόλ στοιχεία και τα φυτά εσωτερικού χώρου δημιουργώντας περιβάλλον θαλπωρής.

Το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του «White Spoon», που ουσιαστικά πυροδότησε την πιάτσα του Χολαργού και έπειτα επεκτάθηκε και στην Αγία Παρασκευή με το «Big Spoon», ανοίγει από το πρωί για καφέ, μια πιαντίνα με προσούτο San Daniele, αβγά ποσέ σε φοκάτσια αρωματισμένη με δεντρολίβανο και άλλες προτάσεις για ιταλιάνικο brunch, και συνεχίζει με κλασικές γεύσεις της Μπότας: αραντσίνι με γκουαντσιάλε, πεκορίνο και πέστο λιαστής ντομάτας, μοσχαρίσιο καρπάτσιο και βιτέλο τονάτο για την αρχή, μια αυθεντική καρμπονάρα ή παπαρδέλες αλά νορτσίνα με λουκάνικο και πάστα τρούφας για τη συνέχεια, μαζί φυσικά και με άλλες προτάσεις και πίτσα κατευθείαν από τον φούρνο όπως αυτή με σάλτσα γλυκοπατάτας με μοτσαρέλα, φιλέτο καπνιστού μοσχαριού και τσιμιτσούρι. Κρασιά από τον ελληνικό και τον ιταλικό αμπελώνα, κοκτέιλ και DJ καθημερινά με μουσικές ‘80s-‘90s και τζαζ.

Tip: το όμορφο πατάρι του με το μοναστηριακό τραπέζι και την πλήρως λειτουργική κουζίνα κάνει ήδη σουξέ με παρέες που το κλείνουν ολόκληρο για τις συγκεντρώσεις τους.

Καλωσόρισες «Aperio Cucina & Vino» στον Χολαργό - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Aperio Cucina & Vino

Λεωφ. Μεσογείων 258, Χολαργός
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.