Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go.

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go με σύνθημα «Κάλλιο Ρόμβης και στο χέρι»!

«Λωτοφάγος The Salad Island»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 1

Στο Νο 13, έκανε ντεμπούτο κατά τα τέλη του καλοκαιριού το salad bar που δημιούργησε ο σεφ Νίκος Κωνσταντάτος, προτείνοντας ευφάνταστες σαλάτες όπως αυτή με πέστροφα, φακές, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης, κολοκύθι και ραπανάκι, μαζί με κρασιά αρωματισμένα in-house με μπαχαρικά, μυρωδικά και μέλι.

«Smak.»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 2

Στο Νο 21, ζύμη αργής ωρίμανσης και γρήγορο ψήσιμο σε καυτή πέτρα είναι τα βασικά συστατικά για πίτσες και πεϊνιρλί σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές: πεϊνιρλί με τσαλαφούτι και μοσχαρίσιο κιμά ή σουτζούκι Δράμας για τους μερακλήδες, πίτσα με γκοργκοντζόλα ή καλτσόνε με σοκολάτα και κομμάτια φράουλας για τους γλυκατζήδες κ.ά.

«TYCO - Take Your Cocktail Out»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 3

Στο Νο 11, παίρνουμε τα κοκτέιλ μας to go από το λιλιπούτειο μπαράκι που κάνει πλέον και ντελίβερι τις signature προτάσεις του Γιάννη Σταυρουλάκη, όπως το spicy #9 με ουίσκι, γλυκοπίπερο και bitter πορτοκαλιού, το γλυκό κι εξωτικό #5 με τεκίλα, κρέμα καρύδας και ανανά και το low ABV #2 με τζιν, χυμό λεμονιού και τόνικ.


Περισσότερες πληροφορίες

Smak. Athens

Ρόμβης 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.